Xandra Oonk

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen: Psycholoog NIP en psychotherapeut. Individuele therapie aan volwassenen, persoonlijkheidsproblematiek, overspannenheid, burn-out, depressie

Wachttijd: 1 tot 3 maanden

Na een opleiding aan de kunstacademie en ervaring als architectonisch vormgever besloot ik mij geheel te wijden aan mijn passie voor de psychologie. Ik ben in 2008 mijn opleiding aan de Universiteit  Maastricht begonnen, waar ik daarnaast ervaring op heb gedaan als studentbegeleider. Vervolgens heb ik de Master Klinische Psychologie in Rotterdam afgerond, waar ik ook onderzoek heb gedaan naar therapie bij angst- en depressieve klachten. Ik heb meegewerkt aan wetenschappelijk onderzoek en ik heb vervolgens de postmaster opleiding tot psychotherapeut gedaan.

Ik werk met veel plezier bij Empathon te Rotterdam, Spijkenisse en Hellevoetsluis. Ik verricht daarbij ook testdiagnostiek voor kinderen en volwassenen.

Werkwijze: mensgericht, klachtgericht en gericht op persoonlijke groei. Ik vind het belangrijk dat u zich als cliënt begrepen en gesteund voelt.  Ik werk met cognitieve gedragstherapie en psychotherapie.

Ik geef, naar de voorschriften van de NVP, geen verklaringen af voor derden.

Mijn werkdagen zijn maandag in Spijkenisse, dinsdag in Hellevoetsluis en woensdag in Rotterdam