Tamara Rorijs

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen: Speltherapeute, cliëntcentered therapeut voor coaching en counseling. Speltherapie: voor kinderen en jeugd met diverse problematiek. Ondersteuning van ouders en verzorgers bij de opvoeding.

Wachttijd: U kunt zich bij mij aanmelden. Voor verzekerden van VGZ en Zilveren Kruis Achmea is de wachttijd tot januari 2020. U kunt in beroep gaan bij deze verzekeringen bij hun Klantencentrum of hun Zorgteam.

Mijn opleiding en werkervaring: In 1992 ben ik geslaagd aan het MDGO Zadkine College te Spijkenisse.  Aan de HR&O ben ik in 1995 geslaagd als Sociaal Pedagogisch medewerkster.  Vervolgens ben ik als groepsleidster gaan werken bij de afdeling dagbehandeling Kinder en jeugdpsychiatrie van het RMPI te Hellevoetsluis.   In 2005 heb ik de post-HBO opleiding intensieve ambulante gezinsbegeleiding afgesloten aan de hogeschool Leeuwarden te Utrecht.  In 2008 ben ik geslaagd als Cliënt-Centered Speltherapeut aan de Hogeschool Utrecht te Utrecht.    Als speltherapeut bij Empathon sinds 2005 werk ik voornamelijk met kinderen, ouders en het gezin.  Bovendien voer ik als psycho-sociaal hulpverleenster Cliënt-Centered gesprekken met jeugdigen en volwassenen.