Rolinde Hupkes

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen: Hoog sensitieve personen met psychische klachten, Lichamelijke klachten zonder aangewezen medische oorzaak, Trauma, Angst, Depressie, Burn-out, Gestagneerde rouw, Problemen in de ouder-kind relatie bij jongvolwassenen.

Wachttijd: Ik heb een wachttijd van 2-3 weken.

In mijn werk als psycholoog NIP heb ik aandacht voor de menselijke geest en het lichaam. Veel mensen kunnen namelijk last krijgen van lichamelijke klachten door psychische problemen. Dan is het belangrijk om in een psychotherapie niet alleen te leren hoe je om moet gaan met je eigen gedrag, gedachten of gevoelens maar ook met sensaties en klachten in je lichaam. Daarnaast ben ik specialist en ervaringsdeskundige in hoog sensitiviteit.

Mijn kracht is dat ik sterk analytisch ben. Ik zet mij met veel betrokkenheid in om samen met jou een prettige werkrelatie op te bouwen die jou geeft wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Met veel empathie zoeken we samen naar meer inzicht in je klachten om zo de basis te leggen voor meer grip op je leven.  Ik werk met technieken uit de Sensorimotorische Psychotherapie, EMDR, Psychodynamische Psychotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy.