Marianne van Gent

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen: Ik ben gespecialiseerd in problemen rondom trauma, identiteit, rouw, stemming, verslaving, eten, agressieregulatie en persoonlijkheid.

Wachttijd: U kunt zich bij mij aanmelden. Voor verzekerden van VGZ en Zilveren Kruis Achmea is de wachttijd tot januari 2020. U kunt in beroep gaan bij deze verzekeringen bij hun Klantencentrum of hun Zorgteam.

Ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut; GZ-Psycholoog en Klinisch Psycholoog en aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen.

Ik hecht veel waarde aan de opbouw van een vertrouwd contact gebaseerd op respect en betrokkenheid, waarbij U zich veilig genoeg voelt om samen met mij aan de slag te gaan. Uw eigen persoon, problematiek en hulpvraag staan hierin centraal.

In de behandelingen die ik geef maak ik gebruik van psychotherapeutische technieken uit diverse therapeutische stromingen, opgebouwd en geïntegreerd vanuit jarenlang ervaring.

Gedurende de laatste (ruim) 30 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in psychologisch onderzoek; crisisinterventie; adviesering en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen in zowel een ambulante als residentiële setting. Ik doe diverse behandelingen traumatherapie waaronder natuurlijk EMDR.

Ik werk 1 dag bij Empathon (op de dinsdag) en daarnaast ook in het forensische werkveld.