Dennis Karakoc

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen:
Behandeling van angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, trauma en zingevings- en persoonlijkheidsproblematiek.

Wachttijd: Ik heb een wachttijd van gemiddeld 4 weken.

Ik ben in 1991 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden. Na enige tijd werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven, heb ik me gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg. Naast mijn werk bij Empathon werk ik als coach, Mindfulnesstrainer en docent op de gebieden persoonlijkheidsontwikkeling, algemene- en ontwikkelingspsychologie en coaching.

Binnen het traject vind ik het belangrijk om een vertrouwensrelatie op te bouwen. Ik zie therapie als een samenwerkingsverband: samen stellen we concrete doelen vast en onderzoeken we hoe drempels en belemmerende patronen overwonnen kunnen worden. Ik verdiep me snel in jouw situatie en ben transparant over de stappen in het traject. In de behandeling gebruik ik technieken uit cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, EMDR, schematherapie en Mindfulness. 

De therapie is niet geschikt voor mensen die ernstige problemen hebben met agressie regulatie, acute suïcidaliteit, psychoses en verslaving of klachten waarbij 24 uurs beschikbaarheid van zorg nodig is.