Damiën Oosterveer

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen: Psycholoog NIP, Psycholoog MSc bij Empathon, locaties Hellevoetsluis en Rotterdam. Mijn expertise ligt in de ontwikkelingspsychologie. Hierdoor heb ik gedegen kennis in huis als het gaat om cognitieve neuropsychologie en ontwikkelingsstoornissen, zoals AD(H)D, autisme en specifieke leerstoornissen.

Wachttijd: U kunt zich nu bij mij aanmelden. Voor verzekerden van VGZ en Zilveren Kruis Achmea is de wachttijd tot januari 2020. U kunt in beroep gaan bij deze verzekeringen bij hun Klantencentrum of hun Zorgteam.

Ik geef individuele cliëntgerichte psychotherapie aan adolescenten en volwassenen. Dat wil zeggen dat u en uw hulpvraag het allerbelangrijkste zijn. Dit doe ik met veel energie, eigenheid en toewijding. In mijn werkwijze is de vertrouwensrelatie dan ook van groot belang. Ik stel mijzelf altijd het doel dat u zich gezien, gehoord en gesteund voelt.

Samen zoeken we naar achterliggende oorzaken, patronen en inzichten betreffende uw hulpvraag.

Bij mij kunt u onder andere terecht voor onderwerpen betreffende angsten, identiteitsproblematiek en/of zelfbeeld, trauma, overspannenheid, persoonlijkheidsproblematiek, stemmingsproblematiek,

relatie- en/of werk gerelateerde klachten. Mocht het nodig zijn, kan ik ook psychodiagnostisch onderzoek doen bij jongeren en volwassenen o.a. naar intelligentie en persoonlijkheid. De therapie is minder geschikt voor personen die problemen hebben met acute suïcidaliteit, ernstige psychose, verslaving of agressieregulatie.