Cees Willemse

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen: BIG geregistreerd klinisch psycholoog, psychotherapeut en gz-psycholoog. Specialist kinder- en jeugdpsycholoog NIP. Partnerrelatie- en gezinstherapie. Psychotherapie voor kinderen en jongeren. EMDR.

Wachttijd: U kunt zich bij mij aanmelden. Voor verzekerden van VGZ en Zilveren Kruis Achmea is de wachttijd tot januari 2020. U kunt in beroep gaan bij deze verzekeringen bij hun Klantencentrum of hun Zorgteam.

Mijn specialismen zijn trauma (PTSS), angst/depressie en partnerrelatie – en gezinstherapie. Ik ben BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut en gezondheidszorgpsycholoog en NIP geregistreerd specialist kinder- en jeugdpsycholoog. Ik werk veel met echtparen en gezinnen. Sinds 1983 ben ik werkzaam in de GGZ o.a. te Rotterdam, Hellevoetsluis en Spijkenisse.

Als klinisch psycholoog – psychotherapeut geef ik hulp aan volwassenen met ingewikkelde problematiek, maar ook aan kinderen en jongeren.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van problemen en klachten die zich voordoen binnen relatie ‘s, gezinnen of families. Dit kan bijvoorbeeld ook zijn het verwerken van traumatische gebeurtenissen die al lange tijd geleden gebeurd zijn. 

Bij mijn behandeling maak ik uitsluitend gebruik van door de overheid erkende en door de wetenschap bewezen behandelmethoden als systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie, maar ook bijvoorbeeld EMDR en mindfulness.

U kunt zich NIET bij mij aanmelden:

– als u meerdere malen of langer dan 4 maanden de afgelopen 5 jaar bent opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting,

– als u al meerdere jaren middelen gebruikt zoals tabak, alcohol, drugs, kalmerende tabletten of antidepressiva, behalve als u hulp zoekt om dit middelengebruik te staken.

– als u afgelopen jaar meer dan eens een su├»cidepoging hebt gedaan.

Op dinsdag en vrijdag ben ik op mijn telefoonnummer 06-55378426 meestal goed bereikbaar tussen 10 en 16 uur.