Anne de Bree

Centrum voor Psychotherapie

Specialismen: Psycholoog NIP. Ik werk veel met angsten en depressieve klachten, laag zelfbeeld en verwerkingsproblematiek. Ik doe ook psychodiagnostisch onderzoek.

Wachttijd: U kunt zich bij mij aanmelden. Voor verzekerden van VGZ en Zilveren Kruis Achmea is de wachttijd tot januari 2020. U kunt in beroep gaan bij deze verzekeringen bij hun Klantencentrum of hun Zorgteam.

Als psycholoog MSc en PSYCHOLOOG NIP geef ik individuele psychotherapie aan adolescenten en volwassenen. Mijn methode is vooral is cliëntgericht: Dat wil zeggen dat voor mij de cliënt en diens hulpvraag het belangrijkst zijn. Ik focus mij in de eerste plaats op het opbouwen van een goede vertrouwensrelatie op basis van betrokkenheid en wederzijds respect. Van daaruit kunnen we samen opzoek naar de achterliggende oorzaken van uw klacht  of naar nieuwe inzichten.

Ik doe mijn gesprekken met veel plezier en enthousiasme. Ik werk meestal met de volgende problematiek: een laag zelfbeeld, relatie- of werkgerelateerde klachten, overspannenheid, lichamelijke klachten, depressieve klachten, angstklachten, persoonlijkheidsproblematiek en verwerkingsproblematiek. Daarnaast doe ik psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en volwassenen, o.a. naar intelligentie en persoonlijkheid. De therapie is minder geschikt voor personen die problemen hebben met acute suïcidaliteit, ernstige psychose, verslaving of agressieregulatie.